lördag 4 februari 2012

Essie-presentation i Tallinn

Tro det eller ej, jag har helt enkelt inte haft tid att blogga förrän nu. Igår kväll prioriterade jag hårtvätt framför bloggande under den fria tid vi hade innan det var dags att bege sig ut för middag.

Hittills har resan varit helt fantastiskt trevlig. Tänkte slänga upp lite random bilder i ett annat inlägg, men nu fokusera på Essies presentation som vi var på igår. Therese Olsson, produktchef för bland annat Essie, från L'Oréal Paris (som numera äger Essie) berättade om vårkollektionen Tour de Finance och om det sortiment av behandlingslack som man tar in från och med slutet av februari.


Tour de Finance har ni förmodligen sett massor av promobilder och även swatches på vid det här laget, men här är i alla fall några flaskbilder på skönheterna.

Orange, It's Obvious, Ole Caliente, To Buy Or Not To Buy (som inte alls är ett krämlack som jag trodde utan faktiskt innehåller lite hemligt blått skimmer).

Tour de Finace, A Crewed Interest, Navigate Her

Hela kollektionen är väldigt tjusig, det enda lacket jag inte känner något för är Tour de Finance. Jag är fortfarande mätt på rosa skimmerlack efter förra sommaren.

Vi fick också med oss olika bas- och topplack, anpassade för olika nageltyper. De jag är mest nyfiken på är följande tre:

Nagelstärkaren Grow Stronger, baslacket Nourish Me som ska passa torra, sköra nagar (vilket jag i allra högsta grad har) och det snabbtorkande överlacket Good To Go.

Bas- och topplacken kommer att ha ett rekommenderat pris på 139 kr i butik.

Kommer Good To Go att kunna ge mitt älskade Seche Vite en match? Jag tror det får bli något slags test när jag kommer hem.

2 kommentarer:

  1. Kul att testa lite nya saker :) Trodde att kollektionen hette Navigate Her, måste ha läst fel nånstans.

    SvaraRadera
  2. Hoppas du har haft en trevlig resa! Har helt missat den nya Essie-kollektionen så det var skoj att se bilder :)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!