fredag 9 december 2011

Nubar Classic Camel

När man har överdoserat på giltter och allmän craziness så kan man behöva bryta av med något lugnare. Nubar Classic Camel från höstkollektionen Polished Chic är just ett sådant lack.

Det är ett ljusbeiget krämlack, något jag brukar falla som en fura för. Jag föredrar ju för det mesta beige framför taupe, till exempel. Just den här nyansen blev dock ingen superfavorit, den passar inte riktigt min hudton. Men jag ogillar den inte heller, det är fortfarande fint.

Formulan är okej, men inte riktigt lika bra som jag tycker att Nubars formula brukar vara. Jag behövde tre lager för att få ett täckande och jämnt resultat.

Mitt betyg: 3/5

Nubar Classic Camel is a light beige creme that was released with the Polished Chic collection. I'm normally a fan of beige, but I don't think this shade suits my skin tone. It doesn't look very flattering on me. It's not bad, I just don't love it.
The formula wasn't as great as I'm used to when it comes to Nubar. I needed three coats to make it opaque and even.

6 kommentarer:

 1. Känner mig också rätt tveksam till just den nyansen...

  SvaraRadera
 2. Jag blev oväntat förtjust när jag provade det här lacket. Jag gillade det verkligen. Men det är i hög grad en hudtonsfråga, tror jag.

  SvaraRadera
 3. Det där är ju en konstig färg och det gör mig sugen på den, men samtidigt ändå inte. Har funderat på den, men jag tror inte beige är min grej riktigt.

  SvaraRadera
 4. Cactus: Ja, den var inte så fin på mig iaf.

  Sminkan: Ja, jag tyckte också den var supersnygg på dig! Förmodligen funkar den bättre mot din hudton.

  Annie: Jag älskar beige, men det måste vara en nyans som passar.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar nyansen, men det är helt klart en hudtonsfråga. Tycker dock inte att den ser illa ut på dig alls, men den passade ändå bättre på Sminkan. Själv tror jag inte att jag vågar testa ens..

  SvaraRadera
 6. Bara en liten komplimang så här till Lucia: Vilka snygga händer du har! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!