torsdag 12 maj 2016

OPI So Chic Chick

OPI So Chic Chick är det pastellgula lacket från Soft Shades Pastels-kollektionen. Fotat i tidigt morognljus så bilderna är lite kallare än de borde vara, förutom den sista som är stämmer bra överens med verkligheten. Färgen är väldigt fin, lugn och harmonisk. Jag tänker på vaniljsås - mums!

Jag vet inte om det är jag som lärt mig hantera formulan i den här kollektionen eller om det är så att So Chic Chick har en snäppet bättre formula än sina kollektionskompisar, men jag tyckte det här var ganska så lättlackat. Jag behövde fortfarande tre lager, men lackandet kändes smidigare än med de tidigare jag testat. Mest troligt är att jag fått ni snitsen och slutat jamsa runt med penseln i onödan.

Mitt betyg: 4/5

OPI So Chic Chick is the pastel yellow from the Soft Shades Pastels collection. The color is most accurate in the last picture, the two first pictures was taken in early morning light and are a bit too cool toned. The color is lovely and soft and makes me think of custard. I don't know if it's that I've learned how to handle the formula of the polishes in this collection or if So Chic Chick actually has a better formula compared to it's collection mates, but I found this to be more easily applied. I still needed three coats, but I didn't find the application to be so difficult. It's probably the first. :-)

4 kommentarer:

 1. Mysig gul. Gillar verkligen de här mjuka, ljusa gula.

  SvaraRadera
 2. LOL - yes definitely more vanilla than pastel yellow in my book...

  SvaraRadera
 3. Det är en underbar gul! Formulan är ju inte superkul men om man bara ser till färgen tror jag att det är min favorit från kollektionen.

  SvaraRadera
 4. Alltså jag vet inte vad det är med mig nuförtiden... jag brukar ÄLSKA OPIs kollektioner men den här Soft Shades Pastel kollektionen var ingen höjdare för mig.. det är ju en jättefin färg men den väcker inga "MÅSTE HAA!!" känslor hos mig ;)
  xx

  SvaraRadera

Kommentera gärna!