tisdag 23 december 2014

OPI Fashion A Bow

Julafton närmar sig! Jag har nästan bestämt mig för vad som ska bli min julmanikyr, men det får ni se imorgon. I dag visar jag ännu ett jullack från OPI, det riktigt klarröda Fashion A Bow.  En otroligt snygg nyans! Kanske att detta är min favorit av de röda från Gwen Stefani Holiday-kollektionen.Formulan är tunn och superlätt att lacka med. Riktigt, riktigt bra. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Vad har ni för planer i dag? Jag ska jobba hemifrån, men också hinna ut och fixa några sista små ärenden innan imorgon. Ska bland annat köpa en julklapp till Ozzy och min mammas hund Foxy. :-)

OPI Fashion A Bow is a gorgeous bright red creme. This may be my favorite from the reds released with the Gwen Stefani Holiday collection. The formula is thin and very smooth and easy to paint with. This is three coats.

8 kommentarer:

 1. Älskar röda lack! Idag ska det kokas skinka och njutas av att vi är samlade hela familjen.

  SvaraRadera
 2. It is a really lovely red for sure :-)

  SvaraRadera
 3. Perfekt klarröd nyans, super snyggt

  SvaraRadera
 4. Åh, det här lacket är bara..... åååååh! Det är så himla fint på så det är inte klokt. Jag kan inte sluta titta på mina naglar när jag har det och min sambo kommenterar det hela tiden. Jag hade helt dissat bland de andra nagellacken i kollektionen, men när jag såg det på din blogg här tänkte jag att jag kanske borde titta närmare på det. Och tack för att du ändrade min förutfattade mening... det är inte "bara en till röd nyans" som jag trodde. Det är ju superlacket!
  / Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!