torsdag 8 maj 2014

Indigo Bananas Moonlight (Clair de lune)

I eftermiddag åker jag och pojkvännen till Norge och kommer hem igen på tisdag. Schemat är rätt hektiskt så det är tveksamt om jag kommer ha tid att blogga, men jag kommer i alla fall ta med mig datorn så får vi se om jag får till några inlägg. Det är inte alls omöjligt. 

I dag har jag ett helt fantastiskt glitterlack att visa er. Ett av mina favoritglitter någonsin skulle jag vilja säga. Indigo Bananas Moonlight har jag haft ögonen på sedan det släpptes i höstas, men jag kom mig inte för att beställa det förran alldeles nyligen. Sådär blir det ibland, det finns ju så många lack man vill ha. Jag hade i alla fall på känn att det var ett lack som skulle falla mig i smaken och jag hade rätt.

Moonlight består av massor av silverglitter i en ofärgad bas och glittret ser nästan ut som små plattor. Det glittrar helt otroligt mycket och är helt enkelt fantastiskt vackert. Jag tycker nästan att det ser ut som att mina naglar är dränkta i silverpaljetter.

Det här kan nog vara det ultimata partyglittret för min del. Det glittrar och glimmar som bara tusan, men känns fortfarande sofistikerat.

Formulan var ganska tjock, men ändå hyfsat lätt att lacka med. Jag har tre lager på bilderna och då ser ni att man fortfarande kan skymta lite av nageln på bilderna, men i verkligheten glittrar det så mycket att det inte syns. Tre lager är allltså fullt tillräckligt. Glittret är inte särskilt knottrigt så det krävs inte mängder med topplack för att en slät yta. Ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food och ett lager Seche Vite räckre för mig.

Mitt betyg: 5/5

Jag köpte min flaska från Edgy Polish, men tyärr är det utsålt där nu. Jag vet inte om Katarina kommer att ta in fler flaskor, men om hon gör det tycker jag att ni ska köpa en flaska. Annars finns det förstås också att köpa från Indigo Bananas Etsy-shop.

I'm totally in love with Indigo Bananas Moonlight. I've had my eyes on it since it was released, but didn't purchase it until recently. It's the perfect party glitter to me. Super sparkly, but also sophisticated. It look like my nails are covered in silver sequins - I just love it! The formula was pretty thick, but good. After three coats you can still see a little of my nails, but IRL it sparkled so much that you really couldn't tell. 

13 kommentarer:

 1. Fantastiskt snyggt!! Måste nog kolla efter det!

  SvaraRadera
 2. Paljetter var rätt ord! Gillar också när de lägger sig sådär platt på nageln, det ger verkligen en härlig effekt! Jättesnyggt verkligen! Hoppas resan går bra, ha det så skönt.

  SvaraRadera
 3. Men oj så snyggt! Jag är så svag för lack som det både sprakar om men som ändå lyckas vara sofistikerade på samma gång. Perfekt kombo!

  SvaraRadera
 4. Inget wow för mig, men kan tänka mig att jag skulle gilla det i en gradient kanske....Men du ser så snygg ut i det. :-)
  Ha det så trevligt i Norge nu. :-)

  SvaraRadera
 5. Pretty and sparkly! Nice :-)

  SvaraRadera
 6. Superläckert! Älskar exklusivt blingiga lack som detta jag också! Och självklart kommer jag ta in det igen i min nästa beställning från Indigo Bananas. Den är faktiskt på gång inom en inte alltför lång framtid.

  SvaraRadera
 7. Sketasnyggt verkligen!

  SvaraRadera
 8. Herregud vad snyggt :)

  SvaraRadera
 9. Verkligen ett wowlack!

  SvaraRadera
 10. That is BEAUTIFUL on you! Definitely gonna need this one. :)

  SvaraRadera
 11. Det är så blingigt och fantastiskt! Som att ha hamrad silverplåt på naglarna!

  SvaraRadera
 12. Hm... hur ska man kommentera det här då?
  Väldigt mycket bling-bling! Kan ju vara kul någon gång kanske.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!