onsdag 2 oktober 2013

CrowsToes Tiki Torch

Nu tar vi oss en liten titt på en skönhet som suttit på mina naglar sedan i söndags. CrowsToes Tiki Torch har jag köpt från Edgy Polish efter att ha sett fina swatches på det. Det är en superfin rödlila jelly med orangea, prismatiska glitter. Galet vackert! I solen sprakar det som bara den, men det är superfint även i skugga.Formulan är tunn och lättkonrollerad. Eftersom det är en jelly behövde jag tre lager för att det skulle täcka helt. Glittret är väldigt slätt så ett lager topplack är allt som behövs.

Mitt betyg: 5/5

Det här är tyvärr slutsålt hos Edgy Polish för tillfället, hoppas Katarina får in det igen. Jag är ju normalt inget större fan av rödlila, men ska det vara rödlila så ska det banne mig se ut såhär.

CrowsToes Tiki Torch is a lovely redbased purple jelly with orange holographic glitter. It sparkles like crazy in the sun, but it's gorgeous in the shade as well. The formula is thin and easy to control. I needed three coats for full coverage. The glitter is really smooth so you don't need a ton of top coat to get a smooth surface. One coat is enough.

14 kommentarer:

 1. Väldigt vackert! Kanske blir detta mitt första Crows Toes!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett lack värt att skaffa! Har fått många komplimanger för det. :-)

   Radera
 2. Och där dog jag lite till.. Bah vad vackert

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Hade ganska höga förväntningar, men blev ändå positivt överraskad. :-)

   Radera
 3. Rödlila är svårt. Måste erkänna att detta inte riktigt går hem hos mig. Mina rödlila får gärna vara skimmer i stil med China Glazes Cowgirl up, Gud vad jag älskade rodeo och retro diva...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev jag lite chockad faktiskt, hur kan man INTE falla som en fura för detta? Men jag håller med om Rodeo och retro diva. Retro Diva är nog en av mina favoritkollektioner någonsin. Så många skönheter!

   Radera
 4. Oh! Ett lack jag skulle gilla! Kanske måste skaffa det...

  SvaraRadera
 5. Oh, jag har också skaffat det här lacket! Så otroligt vackert!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fantastiskt! Glad att jag knep en flaska!

   Radera

Kommentera gärna!