onsdag 15 september 2010

Depend 161 + semester!

Om ett par timmar åker jag till Sardinien med fyra tjejkompisar! Vi ska sola, bada, äta god mat och dricka goda viner i fem dagar. Härligt!

Jag trodde inte att jag skulle ha tid att lacka om, men jag gjorde en snabb manikyr. Jag valde korallröda neonlacket med nummer 161 från Depend, tyckte det passade bra nu när jag ska till varmare breddgrader. Jag vet att det ser ut att vara lite orange på bilderna, men det är det alltså inte. Det är knalligt korallrött.

Formulan var otroligt krämig och härlig att lacka med. Många neonlack är svåra att få jämna på nageln, men inte detta. Jag har två lager lack på bilderna.

Som många av er kanske vet så älskar jag neonlack och så även detta. Färgen är så glad, somrig och knallig. 161 är en relansering av ett gammalt lack och släpps nu igen med höstkollektionen som ska finnas i butik från och med förra veckan.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Snyggt och somrigt med en liten touch av Italien."

Nu måste jag packa klart! Hoppas att ni får en fin vecka så hörs vi när jag kommit hem igen!

English: In two hours I'm leaving for Sardinia, Italy, with four girlfriends. Lazy days on the beach, good food and some nice italian wines is what's on the agenda. I didn't think I'd have time to do a manicure, but I did a quick one. This is a coral red neon from the swedish budget brand Depend. It's really not as orange as it looks in the pictures, it's coral. I love this color, it's so cheerful and happy. The formula was really nice and creamy. Two coats was enough.

10 kommentarer:

 1. Snyggt lack för solen på Sardinien:)

  SvaraRadera
 2. Vilken färgklick i regnmörkret :) Det gillar jag!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt trevlig semester! Perfekt tillhörande lack :)

  SvaraRadera
 4. Den var verligen läcker! Wow!
  Hoppas semestern blir fantastisk och att du får med dig massor av spännande lack från Italien som vi inte kan hitta här.
  Sen vet du ju att jag kommer längta efter dig, eller snarare dina inlägg. En dag utan nya naglar på Nailtastic är en tråkig dag. ;D

  SvaraRadera
 5. Jag blir på glatt humör av den här färgen! :) Superfint. Ha en underbar semester!

  SvaraRadera
 6. Jättefin färg på dina fingrar!
  Hoppas semestern blir kanon;)

  SvaraRadera
 7. åååååh vilken vacker färg. ha en skön resa!

  SvaraRadera
 8. I’m your new follower. Really like your blog! Maybe you could check out mine sometime: www.melaniesnailpolish.blogspot.com

  SvaraRadera
 9. Monica: Tack! :-)

  Honi: Ja, ibland måste man bryta av höstlackerna med något knalligt. :-)

  Nailspotting: Jag har haft det underbart! En av kompisarna som var med på resan tyckte att lacket var hypnotiserande. :-)

  Sminkan: Tack, du är alltid ett hjärtegull! Det blev faktiskt inte så mycket shopping, besökte inga butiker alls. Det blev desto mer badande och ätande. :-)

  Mia: Ja, det är verkligen ett riktigt glad-lack! :-)

  Sanna: Tack! :-)

  Melanie: Thanks! I will definitely check out your blog! :-)

  SvaraRadera
 10. Hej

  Kunne du være interesseret i at sælge denne lak?

  Bedste hilsner

  Trine

  SvaraRadera

Kommentera gärna!