lördag 27 februari 2010

NOTD: Zoya Astra

Senaste veckan har jag lackat med lite småtråkiga lack och inte känt mig riktigt nöjd med någon manikyr.

Därför behövde jag piggas upp med lite bling och glädje idag. Jag plockade därför fram körsbärsröda glitterlacket Zoya Astra från höstens Ultra Glitters-kollektion. Vilken skönhet!Det är tre lager på bilden och det täckte helt okej. Som de flesta Zoya-lack var det lätt att lacka med. Astra är inget lack för den blyga eller för den som föredrar diskreta naglar.

Jag har inte köpt de andra två lacken i kollektionen; silverglittriga Luna och rosalila Nova eftersom de inte väckte samma ha-begär hos mig som Astra, men jag tror att jag är på väg att ändra mig...

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: Oj, oj, oj! Vilket festlack! Det där var jättefint, en riktig 10:a.

Vad tycker du om glitterlack?

10 kommentarer:

 1. Glitterlack är underbara men ett ritkigt litet h*lvete att få bort. Det gör att jag oftast drar mig för att använda mina

  SvaraRadera
 2. Kajalpennan: Jag vet vad du menar, jag brukade också dra mig för att använda glitterlack. Men senaste två gångerna har jag faktiskt använt mig av den borttagningsmetod som bl.a Polishpig och Saintbella skrivit om. Works like a charm! :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefint!

  Roligt att du börjat blogga också.. :) Ser fram emot fler inlägg!

  SvaraRadera
 4. Goddess: Tackar, det är en av de finaste glitterlacken jag sett måste jag säga!

  Marybeth: Tack! :-) Känns toppen - kan man inte jobba med det här? Sitta hemma hela dagarna och leka med sina nagellack, blogga om dem och få betalt för det? Det vore något det! :-)

  SvaraRadera
 5. Mycket snyggt. Hur behandlar du dina maglar mellan lackeringarna? Har problem med mjuka och flisiga naglar som jag inte får bukt med, nämligen.

  SvaraRadera
 6. Vart är länkarna dit man kan beställa vara eller läsa mer om märket?
  En riktigt rolig idè. Jag känner redan att mitt sjukliga begär är på väg tillbaka...

  SvaraRadera
 7. Hillevi: Tack! Jag försöker att olja in naglarna så ofta jag hinner. Helst ska man göra det 1-2 ggr per dag, men det hinner jag absolut inte med så det blir kanske en gång varannan dag.

  Om jag var du skulle jag satsa på att investera i en bra nagelolja (min favorit är Scrath Nails Nail Food) och en nagelstärkare. Men var försiktig med nagelstärkaren, använder man den för ofta riskerar man att naglarna blir alltför hårda och lätt går av.

  Nonie: Jag köper oftast mina Zoya-lack från säljaren Nagelglädje på Tradera, hon har bra priser och toppenservice. Jag ska se till att skriva vartifrån jag har köpt lacken från och med nu.

  SvaraRadera
 8. Så skjønn den er! Blir jo virkelig glad av å se på denne lakken! :D

  SvaraRadera
 9. Glitterlack är ju vackert till tusen. Men det är lite krångligt att få bort, även om man kör med indränkta bomullstussar. Så jag brukar dra mig för att använda lack som enbart består av glitter.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!