söndag 29 maj 2011

Finaste presenten!

Ledsen för dåligt bloggande i helgen, har haft fullt upp med annat och dessutom varit oerhört trött. Imorgon fyller jag år. 33 för att var exakt. Eftersom jag inte orkar sno ihop en middag efter jobbet en måndag så tog jag mig friheten att fira redan idag och bjöd över familjen.

Min söta syster gav mig Misas sommarkollektion Paradise Shore - yay!

Nagellack är dock inte mitt enda intresse. Jag är också passionerat förtjust i tv-spel! Därför blev jag himla glad över L.A Noire till min Xbox 360!

Jag ääääälskar som sagt tv-spel. Därför är jag nyfiken på om några av mina läsare också gillar att spela? Och vilka är i sånt fall era favvospel? Berätta!

Mina favoritspel är Bioshock 1 & 2 och Alan Wake. Har varvat dessa åtminstone tre gånger vardera.

28 kommentarer:

  1. Nämen se på ***, jag fyller också år imorgon! Undrar om jag också får lack, hoppas!
    Grattis till oss :D

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag är nyfiken på lacken, kan man be om swatches ganska snart? Om du inte hinner lacka naglarna så går det bra med nagelhjul också.

    SvaraRadera
  3. Vilken härligt present! Grattis i förskott.

    Jag har inte nördat in på TV-spel än. Har ev inte spelat sedan Sonic var tådimensionellt och man hade sladd till styrgrejen...

    SvaraRadera
  4. Sist jag var insnöad på tv-spel var det 16-bitars som gällde XD
    Fast på senare år har jag snöat in på World of Warcraft, så helt spelfri är jag inte =)

    SvaraRadera
  5. Jag är en sjuk tv-spelsnörd och framför allt alla GTA-spel. Haha... Grattis i förskott :)!

    SvaraRadera
  6. Jag är världens spelnörd, spelar mycket spel som typ League of legends(Med vänner) men ensam spelar jag också Alan Wake, Mass effect osv :) Älskar det.

    SvaraRadera
  7. Vad kul ;) Jag är också förtjust i såväl data- som tv-spel. Har en long time crush på avsultade ultima serien, gillar verkligen fallout och nästan allt av Tim Schafer.

    SvaraRadera
  8. Jag är ännu en spelnörd som även är en nagellacknörd. :D Spelar för det mesta rpgs av olika slag, t.ex World of Warcraft till PC samt Folklore och Eternal Sonata till PS3. ^__^

    Tack för en härlig blogg!

    SvaraRadera
  9. Grattis i förskott! Och LA Noire- vad coolt! Grafiken verkar ju vara super i den. Jag har varit spelnörd förut men eftersom mitt playstation börjar bli knackigt så blir det inte mycket spelande nu. Jag älskade Silent Hill serien och Resident evil :-)

    SvaraRadera
  10. Jag får nog lov att säga att få saker slår ett gammalt hederligt Super Mario på Nintendo 8bits.. :D

    SvaraRadera
  11. Vilka roliga presenter du fick. Jag spelar också en del. Favoriterna är nog alla dragon age och mass effect spelen, assassin's creed 2 och brotherhood, eller om man har vänner över, little big planet.
    Vore kul att veta vad du tycker om L.A Noir när du spelat ett tag. Har funderat lite på om man skulle köpa det.

    SvaraRadera
  12. Åh, jag älskar också nagellack och tv-spel! Favoritspelet är nog än så länge Fable III eftersom man kan göra så mycket i det. L.A Noire ligger ospelat där hemma och väntar på mig...ååhh peppen för att få testa det alltså!

    SvaraRadera
  13. Ett stort grattis på 35-årsdagen! :)

    Kram

    SvaraRadera
  14. Grattis på födelsedagen!! Vilka härliga lack, förstår att de föll dig i smaken.

    TV-spel spelar jag inte. Dock är jag ganska förtjust i att min sambo spelar, då får jag nämligen ha min dator ifred på kvällarna... ;)

    SvaraRadera
  15. Spelade mer förr. Nu är barnen så stora att man inte kommer åt att spela längre. Man kan väl lugnt påstå att spelen inte är något odelat positivt längre...

    När jag spelar är det oftast Nintendo. Älskar Mario och Zelda. Ocarina of time får nog klassas som mitt favorit, med Windwaker som tvåa. Båda dessa har jag spelat igenom minst 4 gånger var...

    SvaraRadera
  16. Nämen grattis på födelsedagen! :)

    Lack är underbart att få som present men spel är inte illa pinkat det heller. Har varit mer spelnörd förr. Suttit inne en hel sommar p.g.a. Zelda och Mario. Jag har bara hållit mig till Nintendo och älskar barnsliga spel som Rollercoaster Tycoon. Sambon har PS3 så jag tar tacksamt emot tips på bra spel till den konsollen.

    SvaraRadera
  17. Åh, jag älskar också mitt x-box 360! Favoritspelen är nog Call of duty, en klassiker! Sen gillar jag också Dirt 3, bästa bilspelet jag spelat på länge! Det är grymt kul att spela Live!

    SvaraRadera
  18. TV-spel. Jag äger ett SEGA. Men skulle gärna skaffa ett såndant där...eh...typ wii med sporter och sådant där man rör sig mer. Köre Eye Toy för Playstation (kusnínen hade massa sånt) som då var liknande och det var ju svinkul. Brukade spela lite Sagan om Ringen med honom också. På mitt SEGA kör jag Sonic och Quackshot.

    SvaraRadera
  19. man tror alltid man är ensam om att vara nördig men icke! tv-spel har jag aldrig haft men däremot dator. spelat WoW i 5 år och tror inte jag kommer sluta nån gång snart :p

    SvaraRadera
  20. åååh, så sugen jag är på det orangea lacket! Kan du inte visa det först :-)
    Även jag är spelnörd. Äger Nintendo 8bit, 64bit och Wii :-D
    Grattis!!

    SvaraRadera
  21. Ett jätte grattis till dig!

    Är lite avundsjuk på alla vackra färger i dom där flaskorna... ;-)

    SvaraRadera
  22. Grattis på födelsedagen, hoppas du får en underbar dag! Min son fyller också år idag, 5 fyller han;).
    TVspel, njaa - men jag gillade Nintendo, räknas det;D?

    SvaraRadera
  23. Grattis! :D

    Jag äääälskar TV-spel! Vad roligt att du också gör det! Måste köpa L.A Noire snart, har längtat så efter det spelet... Jag har sjukt många favoritspel men mina absoluta favoriter ever är Broken Sword-spelen.. Totalt underbara. Sen tycker jag om GTA, Gudfadern och Burnoutspelen med :) Resident evil och Silent hill är grymma också men jag är lite mesig och vågar inte riktigt spela dom själv utan att bli tokrädd, haha. Jag är en sucker för musikspel typ singstar, rock band osv med.. och Buzz! Frågesport är hur kul som helst! Håller på med Max Payne nu med, ligger lite efter i spelandet, och dom är grymma med... God of war också! Bioschock I och II har jag inte börjat med än men har.. Assassins creed är ju löjligt bra med.. och Red dead redemption.. Fy vad långt det här blev nu... :D

    SvaraRadera
  24. Vad kul att så många av er också är spelnördar! Åh, Fallout är också en av mina favoriter, likaså Assassin's Creed 2 och Brotherhood. Red Dead Redemption har jag, men har inte riktigt gett det en chans. Måste testa det igen. :-)

    SvaraRadera
  25. Gratulerer med 33-årsdagen i går! :)
    Jeg elsker også å spille, men det går stort sett i Nintendo DS hos meg. Eeeeelsker Zelda-spillene, så søte! :D

    SvaraRadera
  26. Åh, är så sugen på Misa-lacken. Nått tips på var man kan köpa dem?
    /Nina

    SvaraRadera

Kommentera gärna!